APMG – Accredited Training Organization (ATO) per mei 2020

APMG – Accredited Training Organization (ATO) per mei 2020

APMG InternationalMet ingang van mei 2020 is Ctrl Improve officieel Accredited Training Organization (ATO), voor het leveren van geaccrediteerde trainingen met bijbehorende examens van APMG. Tot nu toe hadden we dit geregeld als affiliate en in samenwerking met andere organisaties. De nieuwe accreditatie van APMG betekent dat onze trainers, trainingen en materialen zijn getoetst en beoordeeld op kwaliteit. Dat biedt onze relaties garantie op een uitstekende opleiding en daarmee een hoge slagingskans voor de examens.

Het aanbod waarvoor de accreditatie per direct geldt is Agile PM (Projectmanagement Foundation &  Practitioner), OBM Dynamics Foundation, Lean-IT Foundation en BiSL Foudation.

Meer weten of een training boeken, neem contact op via info@ctrl-improve.nl

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.