AXELOS – PRINCE2® en ITIL® voortaan inclusief examen

AXELOS – PRINCE2® en ITIL® voortaan inclusief examen

Vanaf 1 november 2019 is het als AXELOS geaccrediteerde opleider alléén nog mogelijk om de trainingen ITIL® en PRINCE2® inclusief het examen aan te bieden.

ITIL AEO LogoPRINCE2 ATO Ctrl Improve

 

 

 

Waarom deze wijziging?

AXELOS heeft twee redenen om deze wijziging door te voeren:

1. Kwaliteitsbewaking
AXELOS geeft aan dat certificering een essentieel onderdeel is voor het handhaven van de kwaliteit van haar producten. Ook het vertrouwen in de wereldwijde best practices die AXELOS in de loop der jaren heeft opgebouwd, wordt met deze wijziging versterkt. Tot slot geeft AXELOS aan dat de integriteit van de merken van AXELOS hiermee beschermd worden.

2. Validatie van je leerproces
Deze wijziging zorgt er voor dat elke kandidaat die een AXELOS volgt, direct de mogelijkheid krijgt om de bijbehorende certifi

cering te halen. Hierdoor valideer je jouw opgedane kennis, het ondersteunt je status als professional en rechtvaardigt de investering van jouw organisatie in training.

Uit onderzoek, uitgevoerd door Lawless Research, blijkt dat 84% van studenten en besluitvormers van mening zijn dat certificering een positief effect heeft op de loopbaan en voor de organisatie. In hetzelfde onderzoek geeft maar liefst 97% van de beslissers aan dat zij waarde hechten aan certificering. Dit zijn goede redenen geweest om de trainingen in combinatie met het bijbehorende examen aan te bieden.

Ctrl Improve is een AXELOS ATO (Accredited Training Organization) en verzorgt door AXELOS officiële geaccrediteerde trainingen en examens.
Daarnaast is Ctrl Improve AXELOS AEO (Accredited Exam Organization) dit betekent dat je bij ons ook AXELOS examen kunt bestellen als je de training niet bij ons hebt gevolgd.

 

OVER AXELOS
AXELOS ontwikkelt al meer dan 30 jaar Best Practices en certificeringen die organisaties helpen om effectiever te worden. Hierbij ligt de focus op project-, programma- en IT-services. De internationaal erkende Best Practices bevatten ITIL® Servicemanagement, PRINCE2® Projectmanagement, Programmamanagement en Portfoliomanagement.

OVER PEOPLECERT
PeopleCert is een wereldwijde organisatie op het gebied van de assessment en certificering van kennis, in samenwerking met multinationals en overheden. PeopleCert verzorgt examens in 25 talen, in 200 landen. Vanaf januari 2018 is PeopleCert de exclusieve wereldwijde partner van AXELOS met betrekking tot accreditatie en examinering.

The AXELOS Certified Partner Logo is a trade mark of AXELOS Limited, The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, PRINCE2® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl Device logo™ is a trade mark of The APM Group Limited, The APMG International AgilePM and the Swirl Device logo is a trademark of the APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved. AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
Lean IT™ is a trade mark of The Lean IT Association, ASL® is a Registered Trade Mark of ASL BiSL Foundation, BiSL® is a Registered Trade Mark of ASL BiSL Foundation. The APMG International BiSL and the Swirl Device logo is a trademark of the APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved,
TMap® is een door Sogeti Nederland BV geregistreerd merk.
Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.