Certified partner van AXELOS

Certified partner van AXELOS

AXELOS Certified PartnerAXELOS is de eigenaar van de “Global Best Practices Portfolio” voor projecten, programma’s en IT servicemanagement. De internationaal erkende methoden PRINCE2® en ITIL® zijn best practices uit de AXELOS Portfolio, net als MSP® Programme Management, MoR® Risk Management, MoP® Portfolio Management en Mov® Value Management. Wij zijn blij dat de AXELOS portfolio onlangs is uitgebreid met PRINCE2 Agile® en ITIL Practitioner!
Ctrl Improve is per juli 2016 Certified Partner van AXELOS. Wij bieden de officieel erkende AXELOS examens aan via Peoplecert, APMG en EXIN. Deze examens kunnen bij u op locatie of bij ons in Amstelveen worden afgenomen wanneer het u schikt. Dat kan online of op papier.

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.