Agile Improvement Boxes – Coaching

Agile Improvement Boxes – Coaching

Agile Coaching

Voor een vaste prijs en in een vaste timebox van 6 maanden coachen wij volgens het principe; voordoen – meedoen – zelfdoen.

Ctrl Improve heeft een aantal boxes gedefinieerd waarin we adviseren, coachen en trainen. Deze boxes zijn Agile van opzet en dat betekent wij voor een vaste prijs en in een vaste periode invulling geven aan de vragen en mee helpen bouwen aan een Agile organisatie. Het is afhankelijk van het niveau en de volwassenheid van de organisatie hoe onze ondersteuning eruit gaat zien. Wat je zeker weet is hoe lang het duurt en hoeveel je betaald. Waar wij voor zorgen is dat je krijgt wat je nodig hebt.

Door middel van assessments die wij uitvoeren als onderdeel van de box zien wij waar de organisatie of het team staat. Het hangt van het type box af of we de volwassenheid van de Agile implementatie binnen de organisatie toetsen of dat we ons richten op een team, dat eventueel net gestart is. In dat laatste geval worden de teamleden door een professionele arbeidspsycholoog ge-assesed op Agile mindset. Om het eenvoudig te houden hebben we 3 boxes gedefinieerd:

  1. De Agile Business Box – gericht op implementatie of opschalen van Agile in de organisatie.
  2. De Agile Team Box – gericht op een vliegende start van zelfsturende teams.
  3. De Agile Coach Box – gericht op het opleiden van eigen medewerkers als coach. Zie speciale pagina.

In een periode van 6 maanden starten we met het assessment en afhankelijk van de uitkomst spreken we samen met de klant een aantal trainingen, interventies / workshops en coaching dagen af. De exacte invulling kan nog worden aangepast gedurende het traject omdat we met elkaar continu feedback sessies afspreken en daarop bijsturen. Op deze manier kun je heel snel stappen maken en dat is ontzettend Agile!

Een speciale variant van de Agile Team Box is de DevOps Toolbox. Naast het assessment hebben we de Phoenix Project Business Simulatie (ism Gamingworks) ingezet als energizer. De bevindingen uit deze game en het assessment zorgen voor een goede follow-up en daarnaast een perfecte match met de DASA DevOps principes.

Meer weten over deze unieke manier van Agile begeleiding? Neem contact op via info@ctrl-improve.nl of bel met +31 (0)85 130 1954

Agile Coach Box Traject

Agile Team Box – Coaching

Wil je meer weten over dit onderwerp, vul dan onderstaand formulier in: