Connect – de verbinding met de juiste personen

Connect – de verbinding met de juiste personen

Het is niet altijd mogelijk om zelf direct de juiste mensen met expertise in huis te hebben. In ons netwerk vinden we altijd wel een goede match, al is het soms maar tijdelijk nodig. Wij verbinden trainers, coaches en consultants onderling én met leiders en opdrachtgevers binnen organisaties.
Wij zorgen dat de juiste personen met de juiste kennis en ervaring bij onze relaties hun taken kunnen uitvoeren. We zetten deze experts alleen in op de plek waar zij kunnen excelleren. We matchen, begeleiden en switchen.

Degenen die zich willen aansluiten in ons Connect netwerk voorzien wij niet alleen van passende en interessante opdrachten, je maakt dan ook deel uit van onze trainer / coachpool. We organiseren regelmatig workshops die we onderling voor elkaar verzorgen. We zorgen ook voor certificerende trainingen met materialen en examens tegen inkoopprijzen. Zo houden we elkaar op de hoogte van de laatste stand van zaken in de markt. En regelmatig organiseren we voor onze connecties ook borrels, activiteiten en uitjes.

Voor de trainer / coaches is ruimte voor intervisie onderling. Van de ZZP-ers horen wij altijd dat ze hier bijzonder blij mee zijn, om toch een soort van collega’s te hebben waarmee je ervaringen kunt delen, of gewoon lekker je hart kunt luchten.

Voor leiders en opdrachtgevers binnen organisaties bieden wij mogelijkheden voor het delen van kennis en ervaringen. Met elkaar in gesprek met als mogelijkheid om 1-op-1 coaching in te schakelen via de Ctrl Improve Connect community.
Verschillende belangen en verschillende rollen brengen wij als verbinder bij elkaar. Niet elke bijeenkomst zal voor iedereen interessant zijn, daarom maken we graag gebruik van onze LinkedIn groep Ctrl Improve Connect om duidelijk van tevoren aan te kondigen wat we plannen en wat daarbij de bedoeling is.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij Ctrl Improve Connect, neem dan contact op met Richard, Taco of Bart. Direct een verzoek doen via LinkedIn kan natuurlijk ook. We willen wel graag eerst kennis met je maken.

 

Wil je meer weten over dit onderwerp, vul dan onderstaand formulier in: