Corona Virus – maart 2020

Corona Virus – maart 2020

CoronaHierbij berichtgeving over het Corona (Covid-19) virus en het beleid vanuit Ctrl Improve.

In principe gaan alle coaching opdrachten, consultancy en alle opleidingen door. Dit geldt zolang de gezondheidsveiligheid van jou, jouw collega’s / medecursisten / teamleden / docenten / coaches en medewerkers van Ctrl Improve niet in gevaar is. Als hierin iets verandert, neemt Ctrl Improve contact met je op.

Ctrl Improve volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wanneer een medewerker van Ctrl Improve in het risicogebied is geweest en verkoudheidsklachten of koorts heeft, wij de betreffende collega niet naar onze relaties laten gaan.

Andere richtlijnen en veel gestelde vragen over het Corona virus kun je terugvinden op de website van het RIVM.

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.