Crisisprogramma van NOW 2.0 “NL leert door” bij Ctrl Improve.

Crisisprogramma van NOW 2.0 “NL leert door” bij Ctrl Improve.

Door de coronacrisis hebben veel ondernemers een behoorlijke klap gekregen. De overheid kwam met het NOW steunpakket voor de afgelopen periode en komt nu met NOW 2.0 voor de komende maanden. Het doel is om zoveel mogelijk banen te behouden en werkloosheid te voorkomen. Een belangrijk onderdeel van NOW 2.0 is financiële ondersteuning bij scholing.

Om die reden komt de overheid naar verwachting met ingang van juli 2020 tot einde 2020 met het crisispakket “NL leert door”. Ook stellen zij hiervoor een enorm bedrag van 50 miljoen beschikbaar. Wij helpen jou graag met omscholen van werknemers en komen daarom met “NL Leert door bij Ctrl Improve!”

IN AANMERKING KOMEN VOOR HET CRISISPROGRAMMA NEDERLAND LEERT DOOR

De werkgever kan NOW 2.0 aanvragen en is dan verplicht om werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te doen. Wanneer er een aanvraag voor NOW 2.0 wordt gedaan, dan kun je hier een verklaring voor afleggen. Voor veel mensen is de nieuwe economische situatie lastig, maar op deze manier kun je jouw werknemers kosteloos of tegen lagere kosten laten omscholen en ontwikkeladviezen laten opvolgen.

Veel meer informatie is nog niet bekend, maar vanuit Ctrl Improve zitten we er bovenop. Zodra we meer weten zorgen we ervoor dat jij het ook weet, dus houdt onze berichten in de gaten.

NL Leert door bij Ctrl Improve

Bij- en omscholing zal op verschillende manieren ingevuld worden. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en interesses. Vanuit Ctrl Improve bieden wij verschillende smaken op basis van de ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. We bieden zowel online training, e-learning, klassikale training bij ons in Amstelveen (volgens richtlijnen RIVM ) en persoonlijke begeleiding via onze online tools of ergens op locatie. We noemen een combinatie van online, zelfstudie en klassikaal ook wel Blended Learning.

Het crisisprogramma “NL leert door” is nog niet volledig uitgewerkt, maar het doel is duidelijk: zoveel banen moeten behouden worden en werknemers moeten de mogelijkheid krijgen om zichzelf om te scholen. Wij willen dit doen met onze omscholingsprogramma’s. Met deze programma’s gaan we op een Agile manier aan de slag, gericht op kansen op de arbeidsmarkt. Veel organisaties zitten in een Agile transitie of willen hiermee beginnen. Ze zijn daarom vaak op zoek naar Scrum Masters, Product Owners, SAFe leaders, DevOps engineers. Agile coaches of Agile leaders. Daarom zijn dit dé beroepen van de toekomst!

“NL Leert door bij Ctrl Improve” bestaat uit een aantal programma’s:

  • Agile Coach
  • Agile Leadership traject
  • Scrum master traject
  • SAFe leader traject
  • DevOps Engineer
  • SAFe RTE

We zijn druk bezig de programma’s vorm te geven en houden daarbij de invulling van NOW 2.0 nadrukkelijk in de gaten. We staan altijd open voor input en denken graag mee met bedrijven om programma’s op maat te maken. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via de contact pagina, via Linkedin of gewoon via een mailtje naar info@ctrl-improve.nl

Als werkgever kun je ervoor kiezen om het budget van NOW 2.0 te gebruiken om werknemers te laten trainen bij Ctrl Improve.
Ben je een werknemer en heb je interesse in het volgen van één Agile training? Bekijk dan ons aanbod van tientallen trainingen en ontwikkel jezelf verder tijdens de coronacrisis.

Visual NOW 2.0

Visual NOW 2.0

Bart van Osenbruggen

Bij Bart van Osenbruggen staat het teamproces centraal. Naast een echte professional is hij enthousiast, flexibel, positief, gretig en ambitieus. Door inhoudelijke kennis van Agile, DevOps, Kanban, Lean en SCRUM en zijn openheid naar nieuwe methodieken weet hij zich een positie te verwerven die volledig door collega’s en medewerkers uit de te onderzoeken organisaties wordt geaccepteerd. Als Agile coach staat hij open voor feedback (en geef het ook) en is hij in staat buiten de gangbare paden ideeën te genereren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Business Simulaties en Agile tools.