Ctrl Improve gaat digitaal!

Ctrl Improve gaat digitaal!

Online-Trainingen voor iedere leerstijl

De aanbiedingen van online leren en webinars vliegen je, in deze tijd, om de oren. De hele dag intensief luisteren en naar een scherm kijken, is niet te doen. Adapt and adjust: Wij werken met blended blocks! Een training opgebouwd uit blokken, waardoor ruimte geboden wordt om zelf een traject samen te stellen, een filmpje te kijken, een stukje lezen en daarna weer gezamenlijk online voor uitleg of discussie. Ruimte voor iedere leerstijl!

Om jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zijn we benieuwd welke onderwerpen jou het meest aanspreken.

Bart van Osenbruggen

Bij Bart van Osenbruggen staat het teamproces centraal. Naast een echte professional is hij enthousiast, flexibel, positief, gretig en ambitieus. Door inhoudelijke kennis van Agile, DevOps, Kanban, Lean en SCRUM en zijn openheid naar nieuwe methodieken weet hij zich een positie te verwerven die volledig door collega’s en medewerkers uit de te onderzoeken organisaties wordt geaccepteerd. Als Agile coach staat hij open voor feedback (en geef het ook) en is hij in staat buiten de gangbare paden ideeën te genereren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Business Simulaties en Agile tools.

1 comment so far

Rob FlierGeplaatst op2:45 pm - apr 2, 2020

Bij Rob Flier staat Quality Assurance in een hoog vaandel. De dagen van de traditionele tester liggen al ver achter ons. De tester is meer en meer een testtool engineer geworden en moet naast het het testontwerp ook tooling kunnen inzetten welke in een CI/CD pipeline ingebracht kunnen worden. De tester moet de stap van Agile naar DevOps kunnen maken.

Geef een reactie