Ctrl Improve – Green Leadership & Projectmanagement

Ctrl Improve – Green Leadership & Projectmanagement

Nieuw bij Ctrl Improve in 2022 is onze Green Leadership aanpak en daarbij Green Project Management (GPM) met certificering. De GPM-b-certificering is de eerste wereldwijd erkende duurzame projectmanagementreferentie voor professionals.  Door deze certificering tonen professionals aan dat ze kennis hebben van het leveren van projecten of opdrachten met behulp van duurzame methoden.

De GPM training levert dé fundamentele kennis voor de duurzaamheidscertificering. Deze kennis is gebaseerd op alle onderdelen van de levenscyclus van een project. De maximalisatie van duurzaamheid in een project of opdracht wordt bereikt door een gedegen inzet van P5 en de SDG’s (Sustainable Development Goals) in een PRiSM™ procesmethode. In GPM wordt voornamelijk naar de constructie en levering van goederen en diensten gekeken, om deze te verbeteren en meetbare normen te hanteren die rekening houden met sociale, ecologische en economische effecten. Zo leren we dus in Projecten duurzaam te produceren, denken en meten.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een GPM training, neem dan contact op met info@ctrl-improve.nl of info@greenleadership.nl

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.

Geef een reactie