DASA DevOps Coach programma

DASA DevOps Coach programma

DASA DevOpsVoor een succesvolle transformatie naar een DevOps organisatie is de beschikbaarheid van een Agile DevOps Coach essentieel. Om momentum te creëren en teams te helpen groeien naar een high-performance niveau, is de DevOps coach er als consultant, mentor, coach en facilitator.
Tijdens de DASA DevOps Coach training leer je welke vaardigheden en technieken je gebruikt in variërende situaties en op verschillende niveau’s van volwassenheid. Samen met de trainer en medecursisten deel je ervaringen en oefen je coaching praktijk situaties. Absoluut een waardevolle investering!

Richard Hoedeman DASA DevOps Coach Testimonial

https://www.devopsagileskills.org/certifications/dasa-devops-coach

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.