Remote online e-learning examentrainer bij Ctrl Improve

Remote online e-learning examentrainer bij Ctrl Improve

E-LearningMoodle e-learningIn onze Moodle elearning omgeving hebben wij verschillende modules beschikbaar die voornamelijk gericht zijn op het slagen voor de bijbehorende examens. Dit zijn zogenaamde remote online examentrainers met veel oefenvragen die random en onbeperkt kunnen worden herhaald. De slagingskans voor het examen gaat hierdoor aanzienlijk omhoog.

Vooral onze Scrum examentrainers met veel extra vragen voor scrum.org examens zijn enorm populair:

Indien je toegang wenst tot de elearning omgeving kun je dat via bovenstaande online aanvraagformulieren doen voor Scrum. Informatie over de andere modules vraag je met dit formulier aan, of laat het weten via info@ctrl-improve.nl. Wij zorgen dan dat wij een account voor je activeren en een factuur aanmaken voor de toegang. Je kunt een aantal modules ook direct zelf via de elearning activeren door te betalen via Paypal.

Heb je reeds toegang tot de omgeving, kies dan hier de startpagina voor toegang: https://ctrl-improve.moodlecloud.com/

MoodleMet deze nieuwste versie van onze Moodle e-learning examentrainer kun je nu ook gebruik maken van de gratis Moodle App. Multiple choice vragen kunnen worden geoefend met Smartphone, Tablet en Website! Download de App en login bij https://ctrl-improve.moodlecloud.com/ met de login gegevens die je van ons kreeg voor Scrum, DevOps, Lean-IT, PRINCE2, BiSL, ITIL, etc. Heb je nog geen login gegevens neem dan contact op met info@ctrl-improve.nl of gebruik dit online formulier.

Download gratis de laatste versie van de App voor iOS in de iTunes Store of voor Android in Google Play.
Apple iTunes Google Play

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.