Koen Morlog

Koen Morlog

Koen MorlogKoen Morlog heeft veel ervaring opgedaan vanuit het bedrijfsleven. Als leidinggevende heeft hij veel te maken gehad met mensen, teams en veranderende organisaties. Daarnaast is hij Coach en Teamcoach. Als Coach, is hij geïnteresseerd  in wat mensen en teams motiveert en beweegt, waarbij de persoonlijke effectiviteit niet onbenut blijft. Zijn visie is dat zelfinzicht zorgt voor wendbaarheid.
Naast zijn mensgerichte kant, heeft hij zich gespecialiseerd  op het gebied van procesverbeteringen en veranderingen (transitiecoaching) binnen organisaties.
Als expert op het gebied van Lean en Agile, in combinatie met zijn “coachingsvoelsprieten” ziet hij snel waar de schoen wringt en kan ‘dat’ inzetten wat nodig is voor een sustainable  verandering.

Koen deelt graag (als ZZP-er) zijn expertise binnen bedrijven die bezig zijn aan een (Agile)transitie. Daarnaast geeft hij training op het gebied van (team)coaching en (Agile / Scrum)transities. Wat is er nodig? En waar loop je als organisatie tegenaan? Tijdens trainingen krijg hij vaak terug dat hij de theorie kan koppelen aan (persoonlijke)praktijk situaties, waardoor de leercurve hoog is en de toepasbaarheid in de praktijk bij cursisten groeit.