Less is more – blended blocks training!

Less is more – blended blocks training!

Remote online trainingIn het begin van de Corona crisis verzorgden we een aantal fysieke klassikale trainingen op een digitale wijze. Dat hield in: De hele dag training geven via een laptop in de woonkamer, webcam aan en headset op.
Door verbouwingen, rond rennende kinderen, aanbellende pakketleveranciers, etcetera, bleek dit niet te doen en moesten we ons wel aanpassen. We vroegen ons af; kan het niet kleiner, korter en minder, maar met dezelfde kwaliteit en hetzelfde resultaat als onze relaties van ons gewend zijn?

Hele scherpe prijzen

Hier zijn we mee aan de slag gegaan en creëerden we blokken met zelfstudie gevolgd door online meetings met breakouts en veel interactie. We noemen het “blended blocks”. Deze blocks duren maximaal een dagdeel en bevatten genoeg pauzes om gefocust en scherp te blijven. We hebben inmiddels een aantal online trainingen gemaakt, getest en deze zijn nu klaar voor het grote publiek.

Omdat we graag blijven verbeteren, gebruiken we graag jouw feedback om de trainingen nog beter te maken dan ze al zijn. Om die reden hebben we zeer scherpe prijzen op ons huidige start-aanbod. 
 

Online coaching

We doen ook flink veel ervaring op met online coaching van Agile teams. Dan komt het erop aan om niet alleen met elkaar te praten en te zwaaien via de video verbinding, maar ook gebruik te maken van online tooling. Op deze manier kunnen we backlogs met elkaar delen en retrospectives en reviews online te faciliteren. We zijn beschikbaar om organisaties en teams te helpen met uitdagingen die remote online Agile werken met zich meebrengen.

Let’s keep in touch!

Heb je interesse in andere trainingen of behoefte aan online coaching?

Wil je meer weten over dit onderwerp, vul dan onderstaand formulier in:


Tot slot willen we graag nog melden dat we bezig zijn met webinars en we bloggen over interessante vraagstukken rondom Agile/Scrum/Coaching/etc..
Je kunt ons volgen op Linkedin. Daar delen we de blogs en de uitnodigingen voor de webinars!

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.