Nieuwe naam voor PRINCE2® 2017

Nieuwe naam voor PRINCE2® 2017

PRINCE2 ATO Ctrl ImproveWe willen je er graag erop wijzen dat PRINCE2 2017 vanaf 1 januari 2020 “PRINCE2 6e editie” wordt genoemd en PRINCE2 2009 heet vanaf dan “PRINCE2 5e editie”. De reden voor deze hernoeming is om ervoor te zorgen dat de PRINCE2-taal is afgestemd op die van andere frameworks in de industrie. Daarnaast weerspiegelt de nieuwe naamgeving volgens AXELOS de erfenis, het erfgoed en de autoriteit van PRINCE2 best practice.

PeopleCert en AXELOS zijn al begonnen met het implementeren van wijzigingen in hun websites, inhoud en platforms, die uiterlijk op 1 januari 2020 zullen zijn voltooid.

Wij zijn verzocht om een ​​inhoudsaudit uit te voeren en om wijzigingen aan te brengen die eind maart 2020 gereed dienen te zijn. Dit zorgt ervoor dat de juiste merkrichtlijnen worden nageleefd in het partnernetwerk, en daardoor consistentie.

De wijzigingen die worden aangebracht:
Verwijzingen naar PRINCE2 2017 en PRINCE2 2009 moeten worden gewijzigd in respectievelijk PRINCE2 6e editie en PRINCE2 5e editie. Relevante updates zijn nodig op onze website, inhoud, marketingmateriaal en in alle communicatie. De wijzigingen zijn van toepassing op alle nieuw afgedrukte exemplaren van de richtlijnen en ondersteunende materialen. Bestaande materialen hoeven we niet opnieuw af te drukken.

The AXELOS Certified Partner Logo is a trade mark of AXELOS Limited, The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, PRINCE2® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.
Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.