PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile AEOVanaf 2022 is het weer mogelijk om bij Ctrl Improve de PRINCE2 Agile® examens te bestellen. We zijn bij PeopleCert geaccrediteerd en voor PRINCE2 Agile zijn wij approved examination organization. Uiteraard zijn we daar zeer blij mee!

PRINCE2 Agile is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.