SAFe 5.0

SAFe 5.0

SAFe Training

Onze docent Taco Voorman is sinds eind 2019 ook officieel als SAFe 5.0 Consultant gecertificeerd. Dat betekent dat bij Ctrl Improve nu ook de trainingen voor Leading SAFe – SAFE Agilist (SA) met versie 5.0 gevolgd kunnen worden. Neem voor een incompany training op uw locatie contact op met info@ctrl-improve.nl

De nieuwe onderdelen van SAFe komen uiteraard goed aan bod, met de nadruk op “Business Agility”. Ook de nieuwe onderdelen “Continuous Learning Culture” en “Organizational Agility” krijgen uitgebreid aandacht in deze versie 5.0 training.

Klik hier meer informatie over SAFe 5.0 op onze website, of bezoek https://v5preview.scaledagileframework.com/ 

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.