Samenwerking met Master-IT

Samenwerking met Master-IT

Master-IT

Wij zijn zeer verheugd dat we de samenwerking met Master-IT deze maand hebben uitgebreid met een open rooster voor onze Proces- en Service management trainingen. Heeft u individuele inschrijvingen voor ITIL, PRINCE2, Lean-IT, Scrum, BiSL, Agile PM, TMap of DevOps, dan kunt u vanaf nu bij Ctrl Improve en Master-IT terecht. De 4 locaties van Master-IT in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam gecombineerd met onze eigen faciliteit in Amstelveen zorgen ervoor dat u altijd op een locatie bij u in de buurt kunt trainen.
Door de bundeling van onze krachten zorgen we er voor dat de trainingen vrijwel altijd doorgang vinden.

Naast onze Best Practice trainingen biedt Master-IT nog een groot aantal trainingen op IT gebied die ook via Ctrl Improve te boeken zijn. Kijk gerust eens op www.master-it.nl.

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.