Scrum voorbereiding en PSM1 of PSPO1 examen online

Scrum voorbereiding en PSM1 of PSPO1 examen online

Scrum
MoodleVoor Scrum Masters en Scrum Product Owners is bij Ctrl Improve nu de kans van slagen voor het scrum.org examen extra groot geworden. Wij bieden een online examentrainer waar je kunt oefenen voor zowel het PSM1 als het PSPO1 examen. Het pakket is al vanaf € 65,- (ex BTW) te bestellen via dit formulier. Daarnaast boeken we indien gewenst ook het examen voor je bij Scrum.org (je krijgt een voucher, tegen extra kosten).

Hoe werkt de elearning?

E-LearningDe op tijd gebaseerde Scrum examensessies (15, 30 of 60 minuten) worden uit een pool van meer dan 250 vragen random gegenereerd. Veel oefenen en herkennen van Scrum vragen helpt zeker bij deze examens! De theorie en de uitleg van het examen zijn ook in de online omgeving te vinden. De kans dat je slaagt voor het Scrum examen, vergroot je door deze online examentrainer te gebruiken. Je kunt onze elearning via de website openen maar we hebben ook een gratis Moodle e-learning App, zodat je op je telefoon of tablet kunt oefenen. Let op, het materiaal en de examenvragen zijn allemaal in het Engels, net als het echte examen. De standaard elearning toegang is voor 60 dagen en daarna is de bedoeling dat je jouw exam voucher verzilvert.

Moodle app

Google PlayApple iTunes

 

Hoe werkt het examen?

Professional Scrum Foundation
Professional Scrum Product OwnerJe kunt waar en wanneer het jou uitkomt het examen afleggen via de internetsite van scrum.org. Je start je het examen online door middel van het indienen van jouw voucher. Het voucher verloopt niet en is geldig voor éénmalig gebruik voor één examen. Je zou op deze manier zelfs beide internationaal erkende examens kunnen doen en zodoende dus slagen voor PSM1 – Professional Scrum Master én PSPO1 – Professional Scrum Product Owner. Let op dat er voor elk examen een eigen voucher is dus kies goed wat je wilt (het PSPO1 examen kost meer).

Gebruik je tijd nuttig én effectief én bereid je voor via de online Scrum elearning van Ctrl Improve. Meldt je vandaag nog hier aan!

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren – Ctrl Improve. Te veel controle en te weinig verbeteren of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. Cultuur en gedrag spelen een enorm belangrijke rol bij het behalen van resultaten en daarvoor zet ik graag Organizational Behaviour Management (OBM) in. Daarnaast spreekt de Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) en daarbij beheersing met Minimum Viable Bureaucracy (MVB) mij enorm aan. Mijn energie en enthousiasme helpen je zeker, als coach en bij het leren van de theorie, én zorgen ervoor dat je slaagt voor het examen van OBM Dynamics, Agile PM project management, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, DevOps, Leadership, PRINCE2 of Lean-IT.