Start Real Change

Start-Real-Change

Start Real Change

Echt veranderen doe je met jouw organisatie niet zo maar even… Vaak leiden wij mensen op als onderdeel van een verandertraject, maar er is meer nodig. We krijgen dan de vraag of we met de toepassing in de praktijk kunnen helpen. Coaching on the job. Natuurlijk kan dat!
Liever pakken we het traject vanaf de start samen op. Wat is de uitdaging? Waar wil je naar toe? Hoe ziet de huidige situatie eruit? We hebben al een aantal mooie voorbeelden van deze trajecten waarin wij op een down-to-earth manier ondersteuning bieden.

We starten bijvoorbeeld met Assess&PLAY; een Business Simulatie, gevolgd door een Assessment van de huidige situatie om de problemen of uitdagingen boven tafel te krijgen. Wij geven op basis van wat we zien een advies en daaraan geven we invulling door training, coaching en extra advies waar nodig. We doen dit met onze pool van zeer ervaren trainers en coaches. Van tevoren maken we duidelijke afspraken met elkaar over het budget en de tijd die we met elkaar partneren in het verandertraject.

Een ander voorbeeld is een 200 dagen sprint, waarbij we met een groep coaches & trainers aan de slag gaan voor de vastgestelde periode. Alle ingrediƫnten die nodig zijn, zoals trainingen, coaching, simulaties, workshops en consultancy, zetten we in op basis van assessments (performance metingen, team maturity meting, persoonlijke assessments, et cetera). Wil je meer en doorpakken, dan hebben we ook onze Coach Boxes beschikbaar. Zo blijven we aangehaakt indien nodig en gewenst.

Dus sta je aan de vooravond van een digitale transformatie, business value stream management, een scaled agile implementatie, een efficiƫntie verbetertraject, een optimalisatie van de samenwerking binnen de organisatie, een veilige cultuurverbetering of een ander (eigen) idee om beheerst te verbeteren, vul dan onderstaand formulier in voor contact: