Winnaar Computable career guide Beste ICT-opleider 2020

Winnaar Computable career guide Beste ICT-opleider 2020

Computable Career GuideCover Computable Career Guide 2020We hebben geweldig nieuws!! Ctrl Improve is de winnaar van Computable career guide Beste ICT-opleider 2020!
We zijn hier uiteraard erg trots op en we zijn niet alleen “overall” op de 1e plaats geëindigd maar op 12 van de onderzochte onderwerpen:

 

 

 

 

 

 • Actualiteit van de lesstof – 1e plaats
 • Flexibiliteit om in te spelen op actuele ontwikkelingen – 1e plaats
 • Opgebouwde vaardigheden – 1e plaats
 • Niveau van de docent(en)/trainer(s) – 1e plaats
 • Betrokkenheid van de docent(en)/trainer(s) – 1e plaats
 • Kwaliteit van toetsing van de lesstof – 1e plaats
 • Prijs/kwaliteit -verhouding – 1e plaats
 • Opleiden tot relevante/interessante functies – 1e plaats
 • Waarde van het diploma of certificaat – 1e plaats
 • Overall tevredenheid – 1e plaats
 • Topic ‘Agile/Scrum’ – 1e plaats
 • Topic ‘IT Service Management’ – 1e plaats

 

We bedanken iedereen die ons aan deze fantastische prestatie heeft geholpen! De bekendmaking wordt gepubliceerd in de Computable Career Guide, die op 20 oktober 2020 verschijnt en op naam wordt verstuurd in oplage van 35.000 exemplaren én 1 jaar lang wordt gepusht naar 200.000 unieke bezoekers via Computable.nl.

Bedankt namens Taco & Richard!

Wat betekent de prijs van Winnaar Computable career guide Beste ICT-opleider 2020 voor ons?

Met Ctrl Improve zijn we begin dit jaar gestart met het uitbouwen van onze “trajecten strategie”. Dit betekent dat we met de klant in gesprek gaan en een totale transitie ondersteunen met assessments, advies, simulaties, trainingen en coaching. De aanpak kan top- down zijn vanuit een leadership programma en maatwerk leveren op alle fronten. Een bottom- up aanpak kan ook een mooie start zijn met een simulatie game, assessments, training en begeleiding die daaruit volgen.
In beide aanpakken is maatwerk dé key, dus vol aandacht en energie!

Helaas doorkruiste Covid-19 deels onze plannen om aan tafel te komen met de juiste kandidaten voor deze trajecten. We pakken dit nu heel graag weer op. Uiteraard besteden we volop aandacht aan onze groei op Social Media en zijn de grens van 1000 volgers gepasseerd op LinkedIn. Na de publicatie in de Computable Career guide hopen we uiteraard op nog meer volgers, zodat we nog meer mensen bereiken met onze blogs, updates en nieuws over Ctrl Improve.

Trainers netwerk en trainingen aanbod.

We zijn daarnaast druk bezig met het uitbreiden van de Ctrl Improve Connect netwerk (coaches, trainers, consultants en opdrachtgevers). Vooral met nieuwe gezichten, kennis en ervaring. We hebben daardoor al een aantal nieuwe trainingen in ons aanbod kunnen opnemen als:

 • Psychologische veiligheid
 • Agile HR
 • Organizational Behaviour Management – OBM (APMG)
 • Agile Change Agent (APMG)
 • Design Thinking

We bieden ook trainingen van onze partners in ons samenwerkingsverband aan. Bijvoorbeeld Microsoft, Oracle, TopDesk, DISC, en meer…

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande training voor open inschrijving. Staat jouw training er niet bij klik dan op ons overzicht voor de mogelijkheden en neem contact op via info@ctrl-improve.nl voor een offerte voor bijvoorbeeld een incompany traject.

Ctrl Improve Connect.

Degenen die zich willen aansluiten bij ons Ctrl Improve Connect netwerk voorzien wij niet alleen van passende en interessante opdrachten, je maakt dan ook deel uit van onze trainer / coachpool. We organiseren regelmatig workshops die we voor elkaar verzorgen. We zorgen ook voor certificerende trainingen met materialen en examens tegen inkoopprijzen. Zo houden we elkaar op de hoogte van de laatste stand van zaken in de markt en regelmatig organiseren we voor onze connecties ook borrels, activiteiten en uitjes.

Voor de trainer / coaches is ruimte voor intervisie en advies. Van de ZZP-ers horen wij altijd dat ze hier bijzonder blij mee zijn. Om toch een soort van collega’s te hebben waarmee je ervaringen kunt delen, of gewoon lekker je hart kunt luchten.

Voor leiders en opdrachtgevers binnen organisaties bieden wij mogelijkheden voor het delen van kennis en ervaringen. Met elkaar in gesprek met als mogelijkheid om 1-op-1 coaching in te schakelen via de Ctrl Improve Connect community.
Verschillende belangen en verschillende rollen brengen wij als verbinder bij elkaar. Niet elke bijeenkomst zal voor iedereen interessant zijn, daarom maken we graag gebruik van onze LinkedIn groep Ctrl Improve Connect om duidelijk van tevoren aan te kondigen wat we plannen en wat daarbij de bedoeling is.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij Ctrl Improve Connect, dé winnaar Computable career guide Beste ICT-opleider 2020, neem dan contact op met Richard, Taco of Bart. Direct een verzoek doen via LinkedIn kan natuurlijk ook. We willen wel graag eerst kennis met je maken.

Bart van Osenbruggen

Bij Bart van Osenbruggen staat het teamproces centraal. Naast een echte professional is hij enthousiast, flexibel, positief, gretig en ambitieus. Door inhoudelijke kennis van Agile, DevOps, Kanban, Lean en SCRUM en zijn openheid naar nieuwe methodieken weet hij zich een positie te verwerven die volledig door collega’s en medewerkers uit de te onderzoeken organisaties wordt geaccepteerd. Als Agile coach staat hij open voor feedback (en geef het ook) en is hij in staat buiten de gangbare paden ideeën te genereren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Business Simulaties en Agile tools.